Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izljev bijesa

Potpuno poludio: Klopp htio pretući suca i zaradio crveni karton

Jurgen Klopp (1)
Screenshot YouTube
19.09.2013.
u 08:57

Borussia, prošlogodišnji finalist Lige prvaka, izgubila je u Napulju 2:1 od Napolija

Nogometaši Borussije, prošlogodišnjeg finalista Lige prvaka, u prvom su kolu poraženi u Napulju. Napoli je pobijedio 2:1, a utakmica će ostati upamćena i po tome što su gosti dobili dva crvena kartona. Jedan od njih dobio je njihov trener Jürgen Klopp koji je potpuno izgubio živce nakon što je Higuain zabio za vodstvo talijanske momčadi. A razlog je neobična situacija koja je prethodila pogotku.

Naime, Neven Subotić, branič dortmundske momčadi, bio je izvan terena jer je primao liječničku pomoć. Nakon što se oporavio htio je ući u igru, ali sudac je oklijevao i nije ga pustio na travnjak. U tom trenutku Napoli je poveo, a Klopp izgubio živce. Bijesno je krenuo prema sucu i izgledalo je kao da ga želi pretući, a zbog svoje reakcije dobio je crven karton.

>>Basel pobijedio Chelsea, Messi hat-trickom ušao u povijest

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije