Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačna odluka

Potpuni slom nekad najboljeg igrača na svijetu: 'On je čovjek s glavom u pijesku'

Boris Becker
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
21.06.2017.
u 15:32

Slavni Boris Becker (49) i službeno je bankrotirao.

Bivši najbolji svjetski tenisač i donedavni trener Novaka Đokovića, slavni Boris Becker (49) i službeno je bankrotirao.

Sutkinja Christine Derrett danas je na Visokom sudu u Londonu zaključila da ne postoje dokazi o kreditnoj sposobnosti 49-godišnjaka za vraćanje nagomilanih dugova te je odbijen zahtjev Beckerovih odvjetnika koji su tražili posljednju priliku za Nijemca.

- Sa žaljenjem moram proglasiti bankrot čovjeka kojeg sam nekad gledala kako igra na Centralnom terenu All England Cluba (triput je osvojio Wimbledon, op.a.). On ostavlja dojam čovjeka sa zakopanom glavom u pijesku - kazala je sutkinja.

Dodajmo i kako je Novak Đoković, koji je u prosincu 2016. prekinuo suradnju s Beckerom, prihvatio pozivnicu za nastup na travnatom turniru u Eastbourneu, koji će mu poslužiti kao priprema za Wimbledon. Trostruki osvajač Wimbledona nije igrao od poraza u četvrtfinalu Roland Garrosa, a ovo je ujedno prvi put nakon 2010. godine da će zaigrati na turniru na travi između Roland Garrosa i Wimbledona.

Komentara 18

Avatar Hazl113
Hazl113
20:12 21.06.2017.

Pa i Ivanišević je blizu bankrota. A što je sa Ivom Majoli.

DE
deda1234
21:12 21.06.2017.

ja sam banktotiro cim sam se rodio... pa niko ne pise o tome!😁

Avatar __MAX__
__MAX__
16:32 21.06.2017.

Kada bogatasi bankrotiraju oni znace prebace sav kapital u porezne rajeve tako da ne moraju platiti nagomilane poreze. Oni su i dalje milijuneri samo sto domicilne drzave nemaju uvid u to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije