Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tučnjava prekinula utakmicu

Potpuni kaos na tribini, roditelji se potukli pred djecom

Tučnjava
Foto: Screenshot
11.07.2019.
u 09:42

Dok su djeca igrala nogomet, roditelji su se ozbiljno potukli. Izgleda kako je svatko tukao svakoga, a povod je bio verbalni sukob između navijača

Mučne scene viđene su na jednoj nogometnoj utakmici mlađih uzrasta u Meksiku. Šokantan video obišao je svijet i svi su zgroženi ponašanjem gledatelja na tribini.

Tijekom utakmice mališana nastao je kaos na tribini. Dok su djeca igrala nogomet, roditelji su se ozbiljno potukli. Izgleda da je svatko tukao svakoga, a povod je bio verbalni sukob između navijača.

U tučnjavi su se koristili kišobrani, boce, bilo je vrlo ružno...

Roditelji su se nemilosrdno tukli, sijevali su udarci sa svih strana, a bilo je poteza koje možemo vidjeti na UFC priredbama.

Sudac je prekinuo utakmicu i udaljio djecu od tribine, gdje se odvijala prava borba. Neke osobe koje su sudjelovale u tučnjavi spas su potražile izlaskom na teren iza ograde.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar raco
raco
10:38 11.07.2019.

još jedna od nepotrebnih vijesti za nas..

MO
moroder
10:40 11.07.2019.

Low life

AU
austrougarskigeneral
10:52 11.07.2019.

kao da su teenageri ne roditelji...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije