Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE LAKO BITI BOGAT

Potpisao ugovor od 365 milijuna dolara, pa mu oteli brata i tražili otkupninu

Instagram/Canelo Alvarez
01.05.2021.
u 10:14

– Bio je to ponedjeljak, tjedan uoči meča. Telefonirao sam i pregovarao s otmičarima koji su mi oteli brata. Pregovarao sam tri dana da ga puste – prisjetio se Canelo tih događaja

Canelo Alvarez je prije mjesec dana stigao do svoje 55. profesionalne pobjede. Turčin Avni Yildirim izdržao je svega tri runde protiv Meksikanca, koji je tim trijumfom obranio WBA i WBC naslov prvaka. Pred Alvarezom (55-1-2) je novi izazov, jer se za tjedan dana bori protiv neporaženog Britanca Billyja Joea Saundersa (30-0), vlasnika WBO-ova pojasa.

Meksička zvijezda se ovih dana prisjetila jednog traumatičnog događaja od prije dvije i pol godine o kojem donedavno nije pričao. U nekoliko je dana proživio obiteljsku dramu kada su mu otmičari uoči meča protiv Rockyja Fieldinga u prosincu 2018. oteli brata i tražili otkupninu, prenosi Croring.
 
– Bio je to ponedjeljak, tjedan uoči meča. Telefonirao sam i pregovarao s otmičarima koji su mi oteli brata. Pregovarao sam tri dana da ga puste – prisjetio se Canelo Alvarez tih događaja, te nastavio:

– Nakon što su ga pustili mnogo sam razmišljao kako bi se osjećao da je to bila moja kći, otac ili majka. A u subotu sam imao meč. Imao sam zakazano mnogo intervjua, a nitko nije znao kroz što prolazim. Rođak je bio posrednik u pregovorima, njemu bih rekao što da kaže otmičarima, a onda bi on meni prenio njihovu poruku. Na kraju smo se dogovorili.

Canelu je to bio prvi meč na ugovoru s DAZN-om vrijednim 365 milijuna dolara. U vrijeme dok mu je brat bio otet on je bio u New Yorku, gdje je čekao meč protiv Rocky Fielding. Meksički udarač je tehničkim nokautom u trećoj rundi pobijedio Britanca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije