Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE Labinjani su u drugoj finalnoj utakmici sa 6:1 pobijedili Zagrepčane, u prvoj utakmici slavili su sa 3:2

Potpićan u uzvratu pregazio Nacional i osvojio naslov!

03.06.2009.
u 09:44

Malonogometaši Potpićana novi su prvaci Hrvatske. U uzvratnoj finalnoj utakmici Večernji Prve hrvatske malonogometne lige u Labinu su sa 6:1 pregazili Nacional. U prvoj utakmici u Zagrebu pobijedili su sa 3:2.

Momčad Nacionala dugo ne pamti takav poraz. Ove sezone izgubili su samo jednu utakmicu, a neobjašnjivo su pali u najvažnijem trenutku. Osvajanje kupa jedina im je ovosezonska utjeha. A dugo se sinoć u Labinu nazdravljalo novim prvacima. Potpićan je prema mnogima iznenađujuće lako nadigrao Nacional u dvije utakmice, a u sinoćnjoj se pred 2000 Labinjana doslovno poigrao s izabranicima Marinka Mavrovića.

Opet Zagrepčani nisu pronašli riješenje za sjajno raspoložene Patrika i Kevina Drndića i Radusina te izvrsnoga domaćeg vratara Funčića koji je, baš kao i u Zagrebu, sjajnim intervencijama spašavao svoju momčad.

- Nikada nismo igrali u ovakvoj atmosferi. Nismo mi podlegli užarenoj atmosferi, već i suci. Upitna je situacija kod drugog i četvrtog pogotka. To je usmjerilo utakmicu. Bio je to strašan pritisak. Gađali su nas različitim predmetima. Nisu to bili regularni uvjeti. Nismo se uspjeli vratiti u utakmicu nakon njihova drugog pogotka. Svoju šansu prokockali smo u prvoj utakmici u Zagrebu. U dvije utakmice Potpićan je zaslužio naslov prvaka. Zasluženo su slavili jer to je momčad koja se voli nadigravati i igrati nogomet. Kamo sreće da je više takvih momčadi u našem prvenstvu jer cijeli Labin stoji iza njih - kazao je Nacionalov trener Marinko Mavrović.

LABIN - Dvorana SŠ Mate Blažine. Gledatelja 2000. Suci Šunjić i Gabrilo

POTPIĆAN: Funčić, Dojkić, Kosir, Lalić, Novoselac, K. Drndić, Tomljanović, P. Drndić, Šimurina, Didović, Radusin, Hoxha.
Trener Zoran Peruško

NACIONAL: Švigir, Capar, Novak, Suton, Ku. Morina, Ko. Morina, Serginho, Grdović, Leskovar, Humar, Erinilson, Marinović.
Trener Marinko Mavrović

Strijelci: 1:0 - Radusin (20), 2:0 - Hoxha (26), 3:0 - Radusin (30), 4:0 - P. Drndić (31), 4:1 - Capar (32), 5:1 - P. Drndić (37), 6:1 - P. Drndić (38)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije