Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA Vaterpolisti Mladosti izgubili su na gostovanju u Herceg Novom iako su vodili 3:0

Potop Mladosti u Herceg Novom

18.01.2009.
u 18:41

U utakmici 3. kola Eurolige u nedelju su vaterpolisti Jadrana su u Herceg Novom pobijedili Mladost sa 11:4 (1:3, 5:0, 2:1, 3:0).

Sudili su pred 800 gledatelja Kiszelly (Mađarska) i Matache iz Rumunjske.

"JADRAN HN" - Šćepanović, Sekulić, Graham, Elez 2, Vukčević, Radović 4, Jelača 1, Gojković, Ivović 2, Pejaković 1, Premuš, Smith 1, Perčinić, Klikovac.

"MLADOST"- Jurin, Burić 2, Babić, Vrdoljak, Paškvalin, Franković, Herceg 1, Antonijević, Karač, Muslim, Hinić 1, Martinić, Pavić, Lončar.

PETERCI: Jadran 0, Mladost 2 (0).

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Jadran 11 (5), Mladost 12 (4).

Vaterpolisti Mladosti doživjeli su visok i težak poraz u Herceg Novom. Igrači Ozrena Bonačića poveli su sa 3:0 i onda stali i dozvolili domaćinima da postignu čak osam uzastopnih golova. Zapravo do kraja utakmice, odnosno u tri četvrtine Mladostaši su postigli samo jedan gol preko Burića, a u tom razdoblju nisu uspjeli iskoristiti ni dva peterca. Poraz Zagrepčana mogao je biti i veći da na golu nisu imali raspoloženog reprezentativca Josipa Pavića koji je imao čak 12 uspješnih obrana, ali on nije večeras ima pomoć suigrača.

S druge strane briljirali su dva crnogorska reprezentativca Aleksandar Radović i Aleksandar Ivović kojima su sjajno asistirali Marko Elez, Marko Jelača te prošlogodišnji "Mladostaš" Jesse Smith.

Vaterpolisti Mladosti sljedeću utakmicu Eurolige igrat će 8. veljače kada će u svom bazenu na Savi ugostiti današnje protivnike igrače Jadrana iz Herceg Novog.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije