Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNAJU I RODITELJI
Povratak na članak

Postoji jedan glavni razlog uspjeha mlade reprezentacije: Evo što kaže bivši izbornik

A, pazite, ti momci bit će za još nekoliko nijansi jači u svibnju u četvrtfinalu protiv moćne Španjolske kad im se priključi ozlijeđeni Joško Gvardiol, vjerojatno i najveći hrvatski talent, pa i 18-godišnji Luka Sučić iz Salzburga za kojeg je Josip Šimunić jednom prilikom rekao da će sigurno biti klasa. Kako god završi utakmica s favoriziranim Španjolcima, za budućnost našeg nogometa se ne brinemo

Komentari 14

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
13:05 02.04.2021.

Glavni razlog je taj da su tebi dali nogu.

VL
BI
billynik
12:51 02.04.2021.

Jeste našli sugovornika, pod njegovim vodstvom nije napravljeno ništa, mislim da to izborničko mjesto služi samo za uhljebljivanje Bišćan ga isto tako nije ničim zaslužio. Na to mjesto treba stavljati dobre provjerene trener jer oni praktički pripremaju tu mladost za A reprezentaciju.

VL
ZG
zgrcevic
21:07 02.04.2021.

Samo još istaknuti što je Gračan rekao. Sve više mladih igrača ne žuri otići van jer većina propadnu. To je dobro za HR nogomet jer naša HNL dobiva na kvaliteti., npr. Majer i Ivanušec koji su glavni igrači u U21 reprezentaciji. Oni su budući igraći A selekcije HR.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
12:40 02.04.2021.

Dalic je uveo Petkovica Vlasica Barisica Livakovica Caletu , a Kovacica polako priprema preuzme Modricevu ulogu , to je gotovo pola rrprezentacije , danas se profesionalno igra nogomet i do 35 god , tako da nema panike a ni potrebe za eksperimentima , godine nisu vazne ako se rezultat napravi

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
12:48 02.04.2021.

Uspjeh je 2 poraza u 3 utakmice???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.