Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka narednih dana

Posrnuli talijanski div nudi dom Pjaci, a Fiorentina Hajdukovom dragulju

05.09.2016., Zagreb - Kvalifikacijska utakmica Hrvatska - Turska za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. u Rusiji. Marko Pjaca.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
09.01.2019.
u 10:21

Hajduk zasad odolijeva ponudama Viola

Sastanak čelnika Juventusa i Fiorentine za sada nije donio konačno rješenje što će se u siječnju dogoditi s Markom Pjacom. Čelnici Stare dame traže veću minutažu za posuđenog hrvatskog reprezentativca, ali ne dođe li to takvog obećanja narednih dana, jedan drugi talijanski klub bi se mogao pokazati kao sretnije rješenje.

Slavni talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da se kao utočište do kraja sezone ponudila Parma, devedesetih godina veliki rival Juventusa i Milana u utrkama za naslove prvaka Italije.

Zanimljivo, tada vrlo moćna Parma nije uspjela staviti ruke na Scudetto, ali je zato bila prilično uspješna u europskim natjecanjima s dvije osvojene titule u Kupu UEFA-e i jednim naslovom u Kupu Kupova.

Tuttosport je, pak, prije nekoliko dana donio informaciju da bi Pjacu rado htio vidjeti i strateg Fulhama Claudio Ranieri, a Di Marzio u istom članku navodi da Fiorentina nudi novce za jednog drugog Hrvata.

U pitanju je mladi branič Hajduka Mario Vušković, o čijoj prodaji splitski klub zasad ne želi čuti niti riječi.

Komentara 4

AM
Ameise
11:11 09.01.2019.

Pjaca ako zeli minutazu nek se vrati u HR,imat ce je sigurno i dobit ce kontstantnost. Steta da propada onaj talenat. Tezi put je uvijek pravi put.

Avatar doog_kool
doog_kool
20:38 09.01.2019.

Nek ode i zrinjski..ako je mogo jedan Luka Modric onda moze i Pjaca

BA
bazinga
20:50 09.01.2019.

Balkanski dragulji hhhhhaaaa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije