Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zaprešić Boysi"

Poslušajte novu navijačku himnu „Neopisivo“

"Zaprešić Boysi"
Foto: PR FOTO
1/2
27.05.2014.
u 16:16

"Zaprešić Boysi" su ponovno zagrijali navijačku atmosferu u Hrvatskoj i, kako tvrde, pripremili nešto najbolje do sada. "U porazu i pobjedi", "Opijen tribinama" i "Samo je jedno" samo su neki od njihovih prijašnjih hitova.

U novom hitu može se prepoznati svaki prosječan navijač hrvatske nogometne reprezentacije. Većina ljudi utakmice i prve susrete s tribinama, prve susrete s tom energijom i količinom emocija veže uz roditelje i odgoj u duhu da vole ono tko su i što su. Upravo to su emocije koje se mogu osjetiti i u pjesmi „Neopisivo“, posvećenoj hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji uoči novog pohoda na velikom natjecanju, ali prije svega posvećenoj onima koji su im omogućili da pišu i pjevaju o Hrvatskoj, onima kojih više nema... 

Novu navijačku himnu "Neopisivo" premijerno poslušajte ovdje:

Autor teksta je Marko Novosel, dok glazbu i produkciju potpisuju Bojan Šalamon Shalla i Zdeslav Klarić. Režiju spota potpisuje Ivan Dražić koji je već surađivao s dečkima na spotu za pjesmu "Opijen tribinama". Realizaciju novog hita podržala je i INA, generalni sponzor HNS-a. 

Scenarij spota paralelno prati dvije priče. Jednu priču djece koja igraju nogomet i od malih nogu gaje ljubav prema njemu i prema nogometnoj reprezentaciji te njihovih roditelja i odlazak na utakmicu gdje se, kako to obično biva u navijačkom svijetu, u finalu spota, nalaze sa svojim društvom prije nastavka putovanja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije