Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdržao trening

Posljednje vijesti iz Walesa: Bale je spreman za Hrvatsku!

gareth bale
PA/Pixsell
24.03.2013.
u 18:18

Njihova glavna zvijezda Gareth Bale ima problema s gležnjem, zbog čega je u susretu sa Škotskom izvađen iz igre

Nakon pobjede protiv Srbije, Hrvatsku u utorak očekuje novi izazov. Na gostovanju u Swanseaju izabranici Igora Štimca igrat će protiv Walesa. Njihova glavna zvijezda Gareth Bale ima problema s gležnjem, zbog čega je u susretu sa Škotskom izvađen iz igre.

- Ako neće biti potpuno spreman, sigurno neće igrati. Moramo biti pošteni prema Tottenhamu koji nam nikad nije radio probleme kad smo ga zvali pa bi bio red da ga i mi njima vratimo zdravog - rekao je izbornik Walesa Chris Coleman.

No, ako je suditi prema današnjem treningu Walesa, koji je održan u 16 sati, Bale će biti spreman. Uspio je izdržati cijeli trening i konkurirat će za prvi sastav.

>>>Šimunić gotovo sigurno ne igra, pozvan Mateo Pavlović

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije