Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN ISHOD

Posljednja momčad prvenstva "otela" sva tri boda Real Sociedadu

LaLiga - Atletico Madrid v Levante
JUAN MEDINA/REUTERS
06.05.2022.
u 23:54

Levante je sada pretposljednji s 29 bodova, jednim više uz utakmicu više od zadnjeg Alavesa, no 17. Mallorca, koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak, mu i dalje bježi tri boda uz utakmicu manje.

Nogometaši Levantea "pobjegli" su s dna ljestvice španjolskog prvenstva 2-1 (0-0) domaćom pobjedom protiv Real Sociedada u prvoj utakmici 35. kola.

Domaće je u vodstvo doveo Miramon (53), na 1-1 poravnao je David Silva (66), da bi važna tri boda Levanteu u samoj završnici osigurao Melero (90).

Levante je sada pretposljednji s 29 bodova, jednim više uz utakmicu više od zadnjeg Alavesa, no 17. Mallorca, koja drži posljednje mjesto koje osigurava ostanak, mu i dalje bježi tri boda uz utakmicu manje, dok je Real Sociedad oestao šesti sa 56 bodova, dva manje od petog Betisa.

Real Madrid je sa 81 bodom, 15 više od druge Barcelone, već osigurao naslov prvaka.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije