Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AHILOVA TETIVA

Posljedice Eurobasketa: Ukić mora pauzirati 6 do 8 tjedana

'12.09.2013., Slovenia, Ljubljana, Arena Stozice - Europsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Slovenia 2013.Drugi krug, grupa F. Hrvatska - Finska. Roko Leni Ukic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
27.09.2013.
u 12:01

Sve ovo nameće pitanje hoće li Roko i sljedeće ljeto biti dostupan reprezentaciji, posebice ako neće biti sto posto zdrav

Roko Leni Ukić propustit će prvih šest do osam tjedana nove klupske sezone jer se s Eurobasketa vratio s parcijalnim rupturama obiju ahilovih tetiva. Rupture su velike oko tri milimetra i da je Roko odigrao još koju utakmicu mogle su obje puknuti. Kada se vrednuje Ukićev doprinos četvrtom mjestu Hrvatske na Eurobasketu treba znati da je Roko cijelo prvenstvo odigrao ozlijeđen, da je povremeno primao i injekcije protiv bolova da bi mogao igrati, što se na koncu nije nimalo svidjelo glavnom menadžeru i treneru njegova kluba Panathinaikosa. Sve ovo nameće pitanje hoće li Roko i sljedeće ljeto biti dostupan reprezentaciji, posebice ako neće biti sto posto zdrav, a kako se se sada osjeća zacijelo mu ovog trenutka više nije do toga.

Posebice jer mu se nitko javno nije zahvalio na žrtvi koju je podnio, već je morao trpjeti "pljucanja". Zapravo, najbolje bi bilo da kapetan jedno ljeto predahne, da Repeša na Svjetskom prvenstvu testira neka nova bekovska rješenja, pa da se Ukić vrati 2015. i pomogne da se Hrvatska kroz Eurobasket u Ukrajini kvalificira za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije