Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U subotu

Posebna podrška s tribina Redsa: 104 su mu godine, a član kluba je od 1923.

Liverpoolov navijač
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
18.01.2019.
u 21:31

'Idemo po pobjedu. You'll Never Walk Alone!, poručio je Sheridan

Liverpool će imati posebnog  gosta na subotnjoj utakmici protiv Crystal Palacea. Na tribinama će se nalaziti Bernard Sheridan.

Ne bi to bilo ništa čudno da Bernard nije 104-godišnjak i najstariji navijač Liverpoola na svijetu.

Član kluba je od daleke 1923. godine i proslavio je gotovo sve važnije klupske trofeje. Rođen je 1915. godine, a Bernard je s Liverpoolom proživio osvajanje 14 naslova engleskog prvaka, svih sedam FA Cupova i svih pet naslova europskog prvaka, piše RMBI.

Bernardu se osobno javio Jürgen Klopp koji mu je pismom zahvalio na podršci, i čestitao mu rođendan koji slavi 25. siječnja uz prigodni dres i pozvao ga na utakmicu.

"Hvala vam na vašoj dugogodišnjoj podršci i nadam se da ćete lijepo proslaviti rođendan sa svojom obitelji. You'll Never Walk Alone", napisao je Klopp.

Sheridan se zahvalio i poručio kako to priliči pravom navijaču Redsa. 

'Idemo po pobjedu. You'll Never Walk Alone!, poručio je. 

>> Pogledajte izjave braniča Liverpoola Dejana Lovrena nakon utakmice sa Španjolskom

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maloprekosutra
09:19 19.01.2019.

YNWA sretan rođendan legendo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije