Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATARI HAJDUKA

Posavca zbog ozljede nakratko mijenja Blažević

Hajduk - Osijek
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
26.10.2018.
u 07:00

Zoran Vulić bit će bez svojeg prvog vratara barem četiri utakmice.

Ako nekome u HNL-u nije lako, onda je to Hajduk. Osim što gubi utakmicu za utakmicom, desetkovani su i igračkim kadrom.

Nakon što je prije nekoliko dana veznjak Hamza Barry teže ozlijedio desno koljeno i neće igrati sve do proljeća, s Poljuda dolazi vijest da nekoliko utakmica neće moći računati na vratara Josipa Posavca.

On je teže ozlijedio šaku na utakmici protiv Lokomotive. Zbog ozljede bio je prisiljen napustiti igru u drugom poluvremenu.

Zoran Vulić bit će bez svojeg prvog vratara barem četiri utakmice. Mladi reprezentativac tako će sve gledati s kupe, dok će u sljedećoj utakmici, a to je u nedjelju (15 sati) protiv Rijeke, za bijele braniti Goran Blažević.

Do sada je za Hajduk branio u 52 utakmice, a u tom je vremenu primio 49 pogodaka, dok je mladi Varaždinac branio u 13 utakmica i primio 14 pogodaka na vratima bijelih. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
08:08 26.10.2018.

Posavca zbog ozljede nakratko mijenja Blažević a prave hrvate na haškom robijaskom putu ili bežaniji za Hercegovinu ili London nitko ne zamenjuje jer oni uz Boga I domoljubje ostaju svoji na svome u istom sastavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije