Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'DRŽITE SE'

Modrić i Real poslali poruku podrške žrtvama poplava

Real Madrid
Foto: Facebook/Real Madrid
1/6
22.05.2014.
u 13:38

Branič Reala Alvaro Arbeloa na Twitteru je objavio sliku s Lukom Modrićem uz poruku: "Teški dani za Hrvatsku, BiH i Srbiju. Imate moju podršku i držite se."

Nogometaše madridskog Reala u subotu očekuje finale Lige prvaka protiv gradskog rivala Atletica, međutim ni oni nisu propustili priliku da daju podršku žrtvama poplave u Hrvatskoj, BiH i Srbiji.

Branič Reala Alvaro Arbeloa na Twitteru je objavio sliku s Lukom Modrićem uz poruku:

– Teški dani za Hrvatsku, BiH i Srbiju. Imate moju podršku i držite se.

Uistinu hvale vrijedna gesta od 'kraljeva' u tjednu u kojem su posvećeni osvajanju desetog naslova u Ligi prvaka.

Foto: Facebook/Real Madrid

>> Zlatan ne zaboravlja korijene: I on uplatio novac za žrtve poplava

Komentara 16

TO
tony111
15:40 22.05.2014.

Za one koji pitaju jeli dao koji euro- kako sam u kontaktu sa prijateljem koji živi u Madridu i u čestom kontaktu sa Lukom prenosim njegov sms koji sam još sinoć dobio. " Luka će sam uplatiti poveći iznos, alii isto tako i svi igrači RM, ali tek nakon povratka iz Lisabona"

VU
Vinko U
14:49 22.05.2014.

Za sve koji neznaju zemlja se zove Bosna i Hercegovina

Avatar Svećenik
Svećenik
15:45 22.05.2014.

glavni da je Bob Rock dao podršku u jpgima. Slikajući se na tom tviteru. Nekada su nogometaši imali dušu, ali nisu se znali slikat po tviteru. no, nema veze, desi se ponekad, ne uvijek, da narod pamti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije