Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Miami

Porazom Tomljanović Hrvatska ostala bez predstavnika u Miamiju

Ajla Tomljanović
Foto: Reuters (Ilustracija)
24.03.2014.
u 13:16

U subotu su se od turnira oprostili Marin Čilić i Donna Vekić.

Najbolja hrvatska tenisačica Ajla Tomljanović poražena je u 3. kolu WTA turnira koji se igra u Miamiju.

Bolja od naše tenisačice, 69. na WTA ljestvici, bila je Amerikanka Varvara Lepčenko, 49. igračica svijeta. Nakon tri sata igre Amerikanka je pobijedila rezultatom 6-4, 6-7(4), 7-6(2).
Ajli Tomljanović ovo je bio drugi susret sa Lepčenko. Prvi puta su se sastale 2011. godine na WTA turniru u Kansas Cityju.

Ajla je prošle godine u Miamiju uspjela otići jedno kolo dalje, a u osmini finala izgubila je od Belgijanke Kirsten Flipkens. Porazom Ajle Tomljanović Hrvatska je ostala bez predstavnika i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. 

U subotu su se od turnira oprostili Marin Čilić i Donna Vekić. Čilić je u drugom kolu izgubio od Francuza Edouarda Rogera-Vasselina sa 2:6, 6:7(5), a u trećem kolu ženskog turnira Donna Vekić je sa 3:6,4:6 izgubila od Čehinje Petre Kvitove.

>>U Miamiju ispali Čilić i Vekić, kraj sezone za Del Potra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije