Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEMI

Poraz je podnio, ali Cicinu smrt ne: Dajem ostavku, ne mogu vas spasiti...

portugal
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
06.03.2021.
u 20:09

Iako to na svojim službenim stranicama, koje nisu baš revno ažurirane, još nisu objavili, domaći mediji prenose kako se Ivković odlučio ostaviti pozicije glavnog trenera

Nogometaši Inter Zaprešića došli su do ruba Druge HNL. Imaju samo dva boda više od zone ispadanja, a novi domaći poraz od Dubrave značio je i odlazak trenera Tomislava Ivkovića.

 

Iako to na svojim službenim stranicama, koje nisu baš revno ažurirane, još nisu objavili, domaći mediji prenose kako se Ivković odlučio ostaviti pozicije glavnog trenera. Navodno je njegovoj odluci prethodio i odlazak slavnog Cice Kranjčara čija ga je smrt iznimno pogodila.

Inter će do ponedjeljka nastojati imenovati novog trenera koji će pokušati spasiti zaprešićki sastav od ispadanja iz Druge HNL.  

- Jednostavno dalje više nije išlo. Shvatio je to i Tomislav Ivković kojem hvala za sve što je napravio na klupi Intera. Ne mogu reći da se nije trudio, ali očigledno tu nešto nije valjalo. Novog trenera znat ćemo za dan, dva jer već sljedeći vikend idemo u goste Orijentu. Činjenica je da nam predstoji velika borba za ostanak u ligi i vjerujem da ćemo na krjau uspjeti zadržati status drugoligaša - rekao je Branko Laljak za Večernji list.

- Jednostavno sam shvatio da je došao kraj i da više u sebi nemam potrebnu motivaciju da pokušamo spasiti ono što se spasiti može. Prošli, crni, petak bio mi je kao godina s obzirom na smrt mog iznimnog prijatelja Zlatka Cice Kranjčara, a na utakmici s Dubravom Tim Kabel osjetilo se da su dečki pod velikom psihološkom blokadom. Toliko sam želio pobjedu protiv Dubrave Tim Kabel da je posvetim svom Cici i to me je sve još dodatno "ubilo" - rekao je Tomislav Ivković, a javljaju Sportske novosti.

Tomislav Ivković vodio je Inter u 32 utakmice, upisao samo pet pobjeda, 22 poraza, te pet neodlučenih rezultata.

Komentara 1

DU
Deleted user
07:10 07.03.2021.

Nikada i nije bio "trener", ali je pokušavao. Cico mu je samo alibi za neuspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije