Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA

Poraz Indiane unatoč 28 Bogdanovićevih koševa

Bojan Bogdanović
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
28.03.2019.
u 10:52

Dragan Bender je odigrao 31 minutu za Phoenix i u tom je vremenu ubacio 12 koševa (šut iz igre 4/6, trice 3/5) uz šest skokova, jednu ukradenu loptu i dva bloka

Indiana Pacers Bojana Bogdanovića su sinoć poraženi od Oklahoma City Thundera koji su doma slavili sa 107-99, a hrvatski košarkaški reprezentativac je u porazu svoje momčadi bio najučinkovitiji s 28 koševa (šut iz igre 11/20, trice 6/9), dva skoka i četiri asistencije.

Paul George je predvodio Oklahomu s 31 košem, a Russell Westbrook je upisao još jedan triple-double sa 17 ubačaja, 11 skokova i 12 asistencija.

Na početku drugog poluvremena Pacers su imali prednost od 11 koševa, ali onda u trećoj četvrtini Thunder zabija 24 koša zaredom i preuzima kontrolu nad utakmicom.

Phoenix Suns Dragana Bendera su upisali još jedan poraz, sinoć su od njih bolji sa 124-121 bili gostujući Washington Wizardsi kojima je pobjedu donio Thomas Bryant s tricom 2.8 sekunde prije kraja.

Phoenixu nije pomoglo ni 50 koševa Devina Bookera koji je u ponedjeljak protiv Utah Jazza zabio 59. Tako je postao prvi košarkaš u povijesti Phoenixa koji je dvije utakmice zaredom zabio najmanje koševa,a s 22 godine je ujedno i najmlađi igrač NBA kojem je to uspjelo.

Dragan Bender je odigrao 31 minutu za Phoenix i u tom je vremenu ubacio 12 koševa (šut iz igre 4/6, trice 3/5) uz šest skokova, jednu ukradenu loptu i dva bloka. 

Jabari Parker i Bradley Beal su bili najbolji kod Washingtona.

Golden State Warriors su sa 118-103 u gostima svladali Memphis Grizzliese, a Stephen Curry je za pobjedu zabio 28 koševa, od čega je šest trica. Jonas Valanciunas (27 koševa, 13 skokova) i Bruno Caboclo (17 koševa, 13 skokova) su upisali double-double za Memphis, kojem je ovo tek drugi poraz u zadnjih sedam utakmica.

Portland Trail Blazers su sa 118-98 nadigrali Chicago Bullse, a Utah Jazz sa  115-100 Los Angeles Lakerse.  

>>> Pogledajte čime se bavi Antonio Vlaić, košarkaš koji igra prvu ligu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije