Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danak neiskustvu
Povratak na članak

Poraz CO Zagreba od Dinama iz Minska: Osmina finala sve dalje...

Rukometaši hrvatskoga prvaka izgubili su u Areni u osmom kolu Lige prvaka od bjeloruske momčadi 23:25.

Komentari 3

LJ
ljimonad
09:37 10.02.2013.

Tko če sad gobcu biti kriv. Možda veliki trener goluža jer igra zagreba nije imala niti repa niti glave.

VL
PR
propalismoFranjoskroz
14:23 10.02.2013.

ovi su bolji al nabolja stvar jučer je bio delegat iz NIZOZEMSKE???Zar se tamo igra rukomet i ako se igra otkad isključeni igrači mogu biti golmani???

VL
OS
osby
17:12 10.02.2013.

...trebali ste dici galamu i ne dozvoliti izvodenje sa centra,kada je to izvedeno pogodak je sluzbeno priznat i nema te sile koja ga moze ponistiti.Jos jednom se pokazala neinteligencija Zagrebove klupe i pokvarenost Slovenaca uvjetno receno jer to su dva Srbina koja su uzivala jucer u porazu mrskih im neprijatelja.Ja ne mo0gu to drugacije tumaciti jer ako se reagira od strane mjerioca isluzbenog lica da delegat i suci dozvole izvodenje sa centra je stvarno skandal a i glupo pristajanje na to od strane Zagrebova vodstva.Pogodak je trebao biti ponisten igrac odstranjen sa terena,nove dvije minute za drugog igraca i nastavak kazne za prvo iskljucenje dakle dva igraca manje i kod dva razlike lopta za Zagreb i to je sasvim druga tekma.Sramota za rukomet i sluzbena lica,fuj za Slovence i njihovog delegata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.