Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Poraz Clippersa, Zubac ubacio dva koša

Ivica Zubac
Ruters/PIXSELL
09.02.2022.
u 07:22

"Načinili smo previše pogrešaka da bi dobili ovaj susret. Imali smo čak 17 izgubljenih lopti i 15 skokova manje," kazao je trener Clippersa Tyronn Lue.

Košarkaši Los Angeles Clippersa poraženi su na gostovanju kod Memphis Grizzliesa sa 109-135, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac je za goste zabio tek dva koša uz sedam skokova.

Domaćin je već nakon prve četvrtine imao 11 koševa prednosti, na poluvremenu je ona iznosila + 15 (70-55), a na koncu treće dionice velikih 30 razlike (104-74).

Memphis su do 38. pobjede predvodili Ja Morant sa 30 koševa i sedam skokova, te Jaren Jackson sa 26 koševa i 11 skokova.

Kod Clippersa najefikasniji su bili Isiah Hartenstein sa 19 koševa i sedam skokova, te Norman Powell sa 16 koševa. Zubac je na parketu FedExForum proveo 14 minuta postigavši dva koša s linije slobodnih bacanja, te dodao sedam skokova i asistenciju.

"Načinili smo previše pogrešaka da bi dobili ovaj susret. Imali smo čak 17 izgubljenih lopti i 15 skokova manje," kazao je trener Clippersa Tyronn Lue.

Memphis se trenutačno nalazi natrećem mjestu Zapada sa skorom 38-18, dok su Clippersi na osmom mjestu sa 27 pobjeda i 29 poraza.

Na vrhu Zapadne konferencije je Phoenix (44-10), a ispred Memphisa je i Golden State (41-13).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije