Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kineska liga

Poraz Ćirina Shanghaija, Tanac još bliži naslovu

Ćiro
Anto Magzan/Vecernji list
25.09.2010.
u 19:00

Ćirin Shanghai Shenhua doživio je visok (4:1) poraz kod Beijing Guoanga u 24. kolu kineskog prvenstva.

Branko Ivanković je pak sa Shandongom izborio remi kod Changchuna (1:1), te je tako šest kola prije kraja prvenstva odmakao Ćiri na deset bodova prednosti.

Poredak: Shandong 51, Shanghai 41, Tianjin 36, Hangzhou 35, Dalian 34... (kl/VLM)

Komentara 1

FB
fb1
20:30 25.09.2010.

Ako Vas zanima poker, posjetite site http://freebetting1.bloger.hr .Tu možete dobiti apsolutno besplatnih, pravih 50$ za igranje pokera, bez ikakvih uplata. Kasnije taj novac, naravno uz sve što uspijete zaraditi sa njime, možete povući na svoj bankovni račun ili moneybookers. Da biste dobili 50$, trebate položiti jedan poker kviz, ali tu nema problema jer su svi odgovori (puno novih i jedan uslikan riješen kviz) na jednom mjestu upravo ovdje http://freebetting1.bloger.hr/ Svi registrirani imaju besplatno pravo sudjelovanja na turniru 26.9. sa nagradnim fondom od 27200 kuna, iskoristite, puno sreće!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije