Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVIJEK ISTO

Popović: Pobjedu nismo zaslužili

Hrvatska Srbija (1)
Marko Lukunić/Pixsell
04.09.2010.
u 19:18

- Jasno mi je da nema više strpljenja, ali što reći nego žao mi je - kazao je Popović.

Nakon filma s tužnim krajem kojeg hrvatska košarka prečesto gleda nije bilo utjeha kao što je ''sve je to sport'' i slično.

- Teže je ovako izgubiti nego sa 7-8 razlike, ali opet bollje nego protiv Brazila kad smo otišli s terena bez da smo se potukli. Treba zaslužit neke stvari, a mi to tokom prvenstva nismo zaslužili. Mlada je ovo ekipa, vjerojatno će već sljedeće godine u Litvi bit bolje. Treba prespavati i razmisliti o svemu. Bilo je na momente i dobrih stvari. Treba izvući pouku, to radimo već godinama, no nikako da naučimo lekciju... - kazao je Popović (najučinkovitiji s 21 košem) nakon utakmice.

Ipak bilo je daleko bolje nego protiv Brazila. Što otada promjenilo?

- Pristup. Nema tu trenera ili psihologa koji ti može pomoći ako sam sebe ne spremiš za utakmicu i pristupiš kako treba od početka. Tek tada dolazi kvaliteta i taktička disciplina. Već su ljudi umorni, ali valjda će nas jednom dočekat. Jasno mi je da nema više strpljenja, ali što reći nego žao mi je.

Obrana je, za razliku od svih utakmica dosada, protiv Srba bila jako dobra.

- Zaista je bila dobra, eliminirali smo Teodosića što smo se i dogovorili. Vidjelo se da možemo, ali bacili smo u bunar par lopti koje bi nam puno pomogle za pobjedu - zaključio je Popović.

Komentara 6

OB
-obrisani-
01:35 05.09.2010.

e moj popoviću teško je kad igraš protiv svojih marko&bojan srbi

MI
miki55
12:35 05.09.2010.

Za dajbabaglavu : Baba ti nažalost ne može dati glavu, može ti samo da je pokrije šeširom, da sačuva tu \"OGROMNU\" pamet, da nedaj bože ne izvitri. Šešir ipak mora biti malo veći, da pokrije uši da ne nastaje promaja koja je sudeći po komentaru stalna. Kako te nije sram vredjati takvog majstora medju koševima kao što je Popović. Njegova nacionalnost je njegova stvar i pravo, a pod koševima je dokazao da je veliki profesionalac i čovik, i da je želio pobjedu više nego debili kao što si ti. Da je pobjedila Hrvatska, a bile su objektivno šanse i to velike i još pogotovo košem Popovića ti i takvi kao ti bi ga dizali u zvijezde i u GU*ICU ljubili, ovako ON je kriv za sve (ZA TEBE), samo što je po tvom mišljenju Srbin. SRAMI SE I POKRIJ UŠIMA:

MA
mališa
14:42 05.09.2010.

Košarkaška eprezentacija Hrvatske je jedna sasvim solidna ekipa sa mnogo većim mogućnostima u odnosu na postignute rezultate. Nedostaje im samopouzdanje ali kako da ga steknu kad ih toliko pljujete u Hrvatskoj da su počeli i sami sebe toliko da kritikuju da to nije normalno. Treba da stvarate pozitivnu atmosferu. Ona daje energiju, ona donosi i sreću u presudnim trenucima utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije