Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGI DAN SLJEMENA

Popović će sutra startati osma, odmah iza Shiffrin, 'jedinica' Vlhovoj

Popović u cilju sa skoro 2 sekunde zakašnjenja, Ljutić odustala
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
04.01.2023.
u 22:06

Kreće s najboljim brojem kojeg je mogla dobiti. Zrinka Ljutić ponovno kao 17. ide po popravak dojma nakon ispadanja prvog dana.

Najbolja hrvatska skijašica Leona Popović u četvrtak će na sljemenskom Crvenom spustu nastupiti sa startnim brojem osam, najboljim koji je mogla dobiti, a startat će neposredno iza današnje pobjednice Mikaele Shiffrin koja će ponovno nositi broj sedam, dok je broj jedan pripao Slovakinji Petri Vlhovoj.

>> Sve je spremno za Snježnu kraljicu, Sljeme je dobilo zeleno svjetlo

Druga hrvatska predstavnica, 18-godišnja Zagrepčanka Zrinka Ljutić, ponovno će imati broj 17 koji joj u srijedu nije bio sretan. No, i sama je zaključila da je sutra novi dan, nova utrka i nova prilika za dokazivanje.

03.01.2023., Zagreb - Ispred Hrvatskog narodnog kazalista odrzano je Vip Snow Queen Trophy - javno izvlacenje startnih brojeva za 1. zensku utrku. Zrinka Ljutic. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Između Vlhove i Shiffrin, u elitnoj skupini će redoslijed na startu biti sljedeći: s brojem dva će nastupiti Šveđanka Anna Swenn Larsson, osvajačica trećeg mjesta u srijedu; broj tri je dobila Austrijanka Katharina Liensberger, s brojem četiri će nastupiti Švicarka Wendy Holdener, broj pet će nositi Njemica Lena Duerr, a broj šest će imati Slovenka Ana Bucik.

Na startnoj listi su 62 skijašice. Start prve vožnje predviđen je za 15 sati, a druga bi trebala započeti u 18 sati.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije