Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Ponude za Badelja nisu izule Mamića

Milan Badelj
Marko Prpić/Pixsell
08.07.2010.
u 13:46

Za Badelja se nudi oko sedam milijuna eura, i Mandžukić bi još mogao otići, ali zasad nitko ni za jednoga od njih nije ponudio pravu cijenu.

Dinamo je odigrao i posljednju pripremnu utakmicu, sad je ostalo samo čekati utorak i europski start protiv Kopra.

- Čim dam igračima više od 24 sata slobodno, nije dobro. Naravno da nisam zadovoljan kako smo igrali u Petrinji - potužio se trener Velimir Zajec nakon pobjede 3:0 protiv Mladosti.

Ono što je dobro, nove ozljede nisu ozbiljne.

- Sve je redu i sa mnom i s Dodom - kaže Ibanez. Kod obojice je bilo riječ samo o zatezanju mišića i oni će kandidirati za utorak. Pregledi su pokazali i da je s Bišćanom ipak sve u redu, a jučer je konačno s momčadi trenirao i Mario Mandžukić. Igrač koji je radio s nevjerojatnom upornošću i voljom na ovim pripremama fizički je spreman kao malo koji igrač.

- Mario će protiv Kopra, ako ništa drugo, biti na klupi za pričuve - veselo će Zajec. Mandžukićev oporavak ponovno otvara priče o mogućem odlasku. Raspitivanja i dalje postoje, ali još nema ništa konkretno. No, po pitanju mogućeg transfera nije zanimljiv samo Mandžukić, sve je više zanimanja za Milana Badelja. Najbolji mladi igrač prošle godine posto je zanimljiv europskom tržištu. Navodno se ta zanimanja penju do sedam milijuna eura, ali to nije dovoljno da bi iz cipela izulo Zdravka Mamića. Jer, Badelj je prošle sezone bio ključni igrač Dinama. I možda bi mu ova sezona mogla donijeti punu afirmaciju i u reprezentaciji pa i u vezi transfera.

- Ne razmišljam na taj način, ne o sezoni koja će me prodati, uvijek sam išao iz dana u dan - kaže Badelj. Zajec je ustvrdio da Badelj polako ulazi u formu, kao dizelaš kojem treba da se "zalaufa", a onda dugo drži.

- Takav sam, duže mi treba da uđem u formu, svatko od nas je drukčiji. Važno je da budemo svi spremni za ove najvažnije utakmice. Zato smo i odradili pripreme koje su bile vrlo teške. Ali, takve valjda i moraju biti - kaže veznjak plavih. Dinamo je pobijedio Koper sa 1:0 na početku priprema, dosad je redovno izbacivao slovenske momčadi iz Europe, valjda će i sada biti tako.

- Ta utakmica s njima nije nikakav pokazatelj, bili smo na početku priprema i mi i oni. Kasnije su pobjeđivali, zadnje su dobili Sturm, pa zato treba biti ozbiljan. Baš zato što je bio ozbiljan, Dinamo je prolazio preko slovenskih momčadi, i sad moramo biti takvi. Jer, znamo da će oni napraviti sve da nas izbace, ali uvjeren sam da neće uspjeti - kazao je Badelj i otkrio za koga će navijati u finalu SP-a:

- Za Španjolsku. Za Španjolce će navijati i Velimir Zajec.

- U nedjelju bismo u 20 sati trebali imati trening, možda tako i ostane da malo kaznim igrače za Petrinju, da ne gledamo finale SP-a - smijuljio se Zeko.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije