Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU BATINE I OD VITALIJA?

Ponovno Kličko - Haye?!

'Defending WBA heavyweight boxing champion David Haye of Britain trains in London October 9, 2010. Haye will defend his heavyweight title on November 13 against compatriot Audley Harrison in Mancheste
'GORAN TOMASEVIC'
29.11.2011.
u 10:10

Iako je točno na svoj 31. rođendan David Haye odlučio otići u boksačku mirovinu, čini se da bi se ipak mogao brzo vratiti u ring.

– Ako se ne radi o nekome tko se preziva Kličko, ja i dalje ostajem u mirovini – ponavljao je boksač iz Londona. Dakako, nikada donedavni svjetski prvak po WBA verziji nije krio želju da bi se želio okušati i s drugim bratom Kličkom.

Spomenuti pojas izgubio je sredinom ove godine u Njemačkoj u ringu s Vladimirom, u borbi u kojoj nije imao nikakve šanse, a sada se želi boriti s pet godina starijim Ukrajincem Vitalijem.

– Ugovor još nismo potpisali, ali pregovaramo, mogla bi ta borba biti u ožujku – kaže  Haye.

Takav razvoj i nije nemoguć, jer ta bi priredba probudila velik interes, zavrtio bi se tu velik novac. I otišao svima u džep...

Oni zlobni mogli bi reći da, s obzirom na to da je riječ o starijem bratu Kličko, Haye ima malo više šanse. Ali, zaista, nema... Pitanje je to novca i ništa više.

Komentara 1

KA
karambita
11:33 29.11.2011.

Ovaj Englez nije normalan...Vladimira nije mogao pobjediti, a on bi da se na Vitaliju sepuri koji je bolji od Vladimira..poslije Vitalija trebat ce mu samo klinicki centar, izbubace ga Vitali kao staru kantu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije