Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga
Povratak na članak

Poništena utakmica, bodovi Klagenfurtu!

Kao što je Večernji list jučer najavio, Senata za prijavu igrača Austrijskog hokejskog saveza odlučio je da će rezultat s nedjeljne utakmice KHL Medveščak Zagreb – EC KAC Klagenfurt biti poništen, a bodovi dodijeljeni KAC-u!

Komentari 7

SW
Sway
18:35 13.10.2011.

pa normalno, dobra škola za Medveščak da takvih amaterskih greška više ne radi! Ajmo Medvedi naprijed ZIG ZAG MEDVEŠČAK

VL
ST
starsandstripes
18:36 13.10.2011.

j...š bodove svi znaju ko je pobjedio pa i KAC

VL
KL
klubuhb1
18:44 13.10.2011.

sory admine malo sam ljut, htio sam samo spomenuti neke radnje koje mi Hrvati često spominjemo a radi se o mamici i peseku

VL
Avatar xenon
xenon
19:59 13.10.2011.

Vjerojatno je to u skladu s nekim pravilima kojih se Medveščak nije pridržavao. Ali koga briga. Pa po broju komentara se vidi koliko je drukerima stalo do bodova.

VL
BD
bd
21:26 13.10.2011.

A vjerojatno nije za zanemariti ni činjenica da je tijelo (ÖEHV) koje je donijelo tu odluku (ma kako ona ispravna bila formalno ) pod dirigentskom palicom Dietera Kalta seniora, da, pogađate, tatice koji se pobrinuo da sinek Dieter Kalt jun.. i njegov KAC ne ostanu praznih ruku tj. bez bodova...e pa sretno im bilo....ovo je nešto što im služi na čast...jer u originalnom priopćenju koje su izdali su priznali da su dobili papire od IIHF-a s ispravnim datumom (09.10.) ali su ih dan kasnije proknjižili zbog vlastite komocije A Medekima poruka da si razmisle o smislu igranja u ovom cirkusu od lige i svakako velika hvala za prikazano u nedjelju jer ono što nam niti jedan sud na svijetu ne može .oduzeti je feeling da su igrali dobro i maznuli ove napuhance iz Klagenfurta unatoč velikom trudu sudaca da utakmica završi \"ispravnim\" rezultatom već tada. ZigZag !!!

VL
SE
serđo
12:24 14.10.2011.

zijev...

VL
UN
unbekant
07:31 16.10.2011.

tipicnoHDZ-sko balkanski mentalitet,(mi nista ni smo znali,nismo vidjeli,nismo culi,mi smo s balkana,mi radimo sta mi hocemo\"e eto da necete lagati i kriti dokle vi hocete.......ovi europljani sve kaznjavaju,tako i treba

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.