Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branko Tuđen
Povratak na članak

Ponašanje Bjelice u Velikoj Gorici bilo je znakovito

Svi uglavnom gledaju kratkoročno i malo tko shvaća s kakvim će se sve problemima Dinamo suočiti u budućnosti

Komentari 6

RE
rene
22:22 22.10.2019.

izbrisan mi komentar... znači novinari mogu svašta pisat a mi komentirati samo kad njima paše

VL
ON
ON
07:20 23.10.2019.

Moj Branko ,i ti se nesnalaziš u vremenu i prostoru.Mamići upravljaju dinamom.Bjelica spašava mamiće,suci protiv Dinama.Ti si ovdje udrobio sve i svašta.I to dan nakon sjajnog uspjeha.Ali kakva novina takav i autor.Komentator rene je je u pravu,ovaj kontrolor je neuračunljiv.Ponekad nekome dozvoljava pisati sve i svašta a ponekad te briše za najmanju sitnicu.Bilo bi dobro ,ako za to postoji mogućnost da se komentatoru objasni zašto je izbrisan ili kažnjen kartonom.Iz dva razloga,da se vidi opravdanost i da se ocijeni dosljednost administratora.

VL
DM
drago.miota
07:31 23.10.2019.

g.Tuđen dali je to partiski zadatak omalovažavati i ono malo vrijedng u ovoj državi a to je ovog puta Dinamo dečki se bore za ugled,pa i sebe a vi našli sada pljuvati po tom radu !!!Mamić Mamič dajte više pustite pravosuđe da radi pakovanje Mamiću je vidljivo jer da nije odavno bi ga osudili ovdi nije problem Mamić nego Dinamo a Mamić samo sredstvo pomalo se i govori ko stoji iza toga što če se uskoro i pokazati!!!!!!!!!!

VL
MA
magnum2013
08:10 23.10.2019.

Kad smo mislili da se Brankec negdje izgubio, on nam dolazi sa svojom pričom i pokazuje da se samo malo pogubio. Mrzeći za račun nekoga udrobio je u svoju priču sve i svašta. Koji ga poznajemo malo više i puno dulje ne čudimo se. Bio je na funkcijama , koristio blagodati, a uvijek je potpilio granu na kojoj je sjedio. U ovim poznim godinama su mu dali priliku da piše i evo kako iskazuje svoju.......Tu ću stati. Kažem li istinu brisati će mi komentar. Hvala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.