Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor nakon utakmice

Pomračenje uma kakvo se ne pamti: Igrač zabijao kuhinjski nož u suparnike i gledatelje!

Mjesto napada (ilustracija)
Foto: DPA/Pixsell
09.08.2020.
u 19:25

Do krvoprolića je došlo na parkiralištu uz igralište

Dvojica mladića nalaze se u kritičnome stanju nakon što ih je pomahnitali ragbijaš izbo kuhinjskim nožem neposredno po svršetku subotnje juniorske utakmice u Sydneyju, javljaju australski mediji. 

Do krvoprolića je došlo koju minutu nakon ogleda između Wentworthville Magpiesa i Brothers Penritha, i to nakon što je na parkiralištu uz igralište izbila tučnjava u koju su se umiješali gledatelji.

Napadač je izbo dvojicu gledatelja i jednog člana protivničke momčadi, a zatim je sjeo u automobil i pobjegao. Tijekom dana je uhićen, a ščepale su ga specijalne postrojbe kojima je pomagao i helikopter.

Identitet napadača nije otkriven, te je rečeno tek da mu je 19 godina i da se trenutačno nalazi pod strogim policijskim nadzorom u bolnici zbog ozljede ruke.

Lokalni mediji su tijekom dana izvijestili da se u ovome trenutku jedino izbodeni 16-godišnjak nalazi u stabilnoj situciji, odnosno da se liječnici bore za živote 19-godišnjaka koji je zadobio ubodnu ranu u vrat i 22-godišnjaka koji je izboden u torzo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije