Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tenis
Povratak na članak

Polufinale Davis Cupa u Splitu ili Zadru

HTS se obratio Vladi Republike Hrvatske molbom za sufinanciranjem, što je dočekano pozitivno te se čeka konačna potvrda.

Komentari 2

OB
ObrenM
15:46 18.05.2018.

Ako se tice lobiranja otici ce na stranu Splita uz njihov poklic"Nima Splita do Splita".Prije domovinskog rata su turistickom Viru gurali Nuklearnu elektranu,koja radi otpora puka (bez obzirra na mystera 10%-Sarinica) na srecu nije zazivila.U isto vrijeme sebi su napravili zeljezaru,koja je neslavno zavrsila.Danas se na razne zdravstvene komisije mora u Split,kao da je Zadar selo.Do prije nekoliko godina(dok je bilo"stambeno")po dozvolu za promjenu brave- pitao se Split.Takav egoizam vide i mjesta do Splita,jer su se i Kastela borila da izidju iz "okrilja" Splita.

VL
DH
dalibor.hren
06:50 19.05.2018.

Ako želite prekid, obavezno Split! O najboljem organizatoru, Gradu Osijeku, nemojte ni pomisliti!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.