Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠEN POSTUPAK

Poljud nije dobio licenciju, Hajduk će igrati u Dugopolju?

Hajduk - Osijek
Tino Jurić/Pixsell
20.05.2014.
u 13:00

Hajduk još nije dobavio sve potrebne dozvole za odigravanje utakmica na Poljudu pa je licencije za Prvu ligu i Europsku ligu dobio uz uvjet korištenje stadiona Hrvatskih vitezova drugoligaša Dugopolja.

Odjel za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza završio je postupak licenciranja za MAXtv Prvu ligu za sljedeću sezonu, a licencije za nastup dobilo je 13 klubova.

Među njima je šest klubova koji su dobili licencije u prvom stupnju (Dinamo, Istra 1961, Lokomotiva, Slaven Belupo, Rijeka te drugoligaš Inter) i sedam u drugom (Cibalia, Hajduk, Hrvatski dragovoljac, Osijek, Split, Zadar i Zagreb).

Licencije za Uefina natjecanja dobili su klubovi koji su izborili Europu: Dinamo, Rijeka, Hajduk, i Split, a uz njih licencije još imaju i Lokomotiva, Inter, Slaven Belupo te Zagreb.

Hajduk još nije dobavio sve potrebne dozvole za odigravanje utakmica na Poljudu pa je licencije za Prvu ligu i Europsku ligu dobio uz uvjet korištenje stadiona Hrvatskih vitezova drugoligaša Dugopolja.

>> 'Slavonija će se očistiti, ali vi iz mulja nikada nećete isplivati'

Komentara 4

DO
dodotatino
18:24 20.05.2014.

oni ove godine neće namjerno ispunjavati uvjete za licencu da u startu okrenu javnost da priča o svemu samo ne nogometu. Ispast će da ih neko mrzi i šikanira a u stvari su nesposobni. Mala bara puna krokodila.

Avatar comandante
comandante
17:04 20.05.2014.

"licencije" hahahahahahaahah

VO
vojvo
18:39 20.05.2014.

za sve one koji sada pljuju po HNS , hajduk nije dobio licencu zbog toga jer im PU splitska nije izdala odobrenje jer na stadionu nema videonadzora i zbog toga nema licence , još jednom se brbić dokazao kao nesposobnjaković

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije