Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Poljski predsjednik odlikovao Lewandowskog

FILE PHOTO: Bundesliga - Bayern Munich v VfB Stuttgart
Matthias Balk/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.03.2021.
u 16:15

"Bez obzira na to koliko sam trofeja već osvojio, moje ambicije su više i ne želim se opustiti", rekao je 32-godišnji Lewandowski, nakon što je primio odlikovanje

Poljski reprezentativac i član minhenskog Bayerna Robert Lewandowski primio je u ponedjeljak državno odlikovanje iz ruku poljskog predsjednika Zapovjednički križ reda Polonia Restitutia.

Lewandowski, koji je prošle sezone s minhenskim Bayernom osvojio njemačku ligu, njemački kup i Ligu prvaka te nakon toga proglašen najboljim nogometašem svijeta, primio je Zapovjednički križ Reda Polonia Restituta od poljskog predsjednika Andrzeja Dude.

To se odlikovanje dodjeljuje vojnom osoblju i civilima za izvanredna postignuća. Lewandowski se tako pridružio prvom demokratski izabranom predsjedniku Poljske Lechu Walesi i američkom predsjedniku Dwightu D. Eisenhoweru.

- Bez obzira na to koliko sam trofeja već osvojio, moje ambicije su više i ne želim se opustiti - rekao je 32-godišnji Lewandowski, nakon što je primio odlikovanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije