Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPLET PRVOG KRUGA

Poljake pobjeda vodi dalje, Srbi vise...

Hrvatska Srbija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.01.2014.
u 12:10

U skupini C, s kojom se naši križaju u drugom krugu, jasno je samo da dalje ide Francuska. Ako Karabatić i društvo svladaju Srbiju, prenijet će četiri, a u slučaju poraza dva boda.

U drugom krugu iz naše skupine sigurni smo Šveđani i mi. Tko će biti treći, odlučivat će utakmica između Bjelorusa i Crnogoraca. Rukometašima Crne Gore igra i neodlučeno za prolaz, no s obzirom na to da je Sergej Rutenka u sjajnoj formi (12 pogodaka dao je Šveđanima), neće im biti lako.

U skupini C, s kojom se naši križaju u drugom krugu, jasno je samo da dalje ide Francuska. Ako Karabatić i društvo svladaju Srbiju, prenijet će četiri, a u slučaju poraza dva boda. Ili tri ako završi neodlučeno. Tko će nam biti ostali suparnici, teško je prognozirati jer sve tri reprezentacije – Poljska, Rusija i Srbija – mogu proći.

Poljska prolazi samo ako pobijedi Rusiju, i to s bilo kojom razlikom. Rusi će proći ako pobijede ili odigraju neodlučeno s Poljacima. Igra im i poraz s dva pogotka razlike, ali u tom slučaju Srbija mora izgubiti. Srbi mogu proći samo ako ne izgube od Francuza ili ako Poljska ne pobijedi Rusiju u posljednjem kolu.

>> Vori: Šveđani su grubi, ali ni mi nismo neka nevinašca...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije