Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomoć s neba

Poljaci irskim navijačima osigurali misu na engleskom uoči Hrvatske

irska
PA/Pixsell
07.06.2012.
u 16:06

Misa na engleskom jeziku će za irske navijače početi u 12.30 u poznanjskoj crkvi Fara.

Poljaci se zaista nastoje dokazati kao iznimni domaćini na Europskom nogometnom prvenstvu. Tako je svećenik jedne crkve u Poznanju, sredio da za irske navijače bude služena misa na engleskom jeziku uoči utakmice 1. kola skupine C s Hrvatskom!

- Nijedan navijač ne smije si priuštiti da ne ide na tu misu i ne moli za pobjedu Irske nad Hrvatskom - kaže Gerard Conolly iz Belfasta, jedan od članova Green Armyja koji je među prvima stigao u Poljsku.

Misa će početi u 12.30 sati, a Poljaci se samo nadaju da će se veseli irski navijači uspjeti otrijezniti dotad. Eh da, samo će misa biti na engleskom, dok će se za eventualne ispovijedi navijači morati snaći na poljskom, ili čekati na odrješenje grijeha sve dok se ne vrate u Irsku...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije