Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Torcida
Povratak na članak

Politika će opet ići naruku - HNS-u

Torcida je rekla dosta stvari koje stoje, ali još se jednom nisu ogradili od neprimjerenog načina svoje borbe za – istinu!

Komentari 7

DU
Deleted user
10:57 30.06.2017.

Svakodnevno pljuvanje hrvatskog nogometa se nastavlja u reżiji urednika sportske redakcije Flaka !!!!Żelim Većernjem listu što brżu sudbinu Vjesnika !!!!!

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
09:36 30.06.2017.

sto je to "naruka"?...

VL
Avatar lisabon
lisabon
09:03 30.06.2017.

Flakić,opet pokazujes bijedno lice!Dakle ako nije po tvome,odnosno po onome sta zeli torcida,onda su svi krivi (sudstvo je korumpirano,kriv je Mamic i slicno).kad politika progura zakon o sportu koji je napravljen i uperen iskljucivo protiv Mamica,onda to nije utjecaj politike,ali kad neide rusenje saveza,onda je krivac politika.Jadno je to prejadno i bijedno i prozirno.No kao takvo se odlicno uklapa u tvoj opus.

VL
DU
Deleted user
19:17 30.06.2017.

Večernji će opet sutra ići u prilog huliganima i mrziteljima svega sa hrvatskim predznakom......kaj ćemo sad? Hns je uspješan ,a to kaj je orjunaški klub izgubio Tita i srboslaviju svoju......e to nije problem hrvata i hrvatske politike.

VL
LA
like_a_boss
09:41 30.06.2017.

HNS je jednostavno rekao : taj i taj zakon ne vrijedi za nas. Ja sam na njihovoj strani. Prestao sam plaćati porez, firmu ću zatvoriti i radit sve na crno.. Pozivam sve da tako naprave. Kao i ekipa iz HNS-a. Kada nam zakoni ne odgovaraju, to za nas ne vrijedi. Hvala HNS. Živio Brand!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.