Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SCENE

Navijači Hajduka stigli s bokserima i palicama, policija ih privela

Policija privela navijače Hajduka
Foto: Čitatelj
1/6
05.12.2015.
u 13:12

Jake policijske snage navijače Hajduka su natjerali da legnu na pod s rukama na leđima.

Zagrebačka policija privela na glavnom željezničkom kolodvoru privela je 50-ak pripadnika Torcide uoči današnjeg derbija između Dinama i Hajduka na Maksimiru (15 sati).

Jake policijske snage navijače Hajduka su natjerali da legnu na pod s rukama na leđima. HTV javlja da je skupina navijača Hajduka odmah nakon izlaska iz vlaka na Trgu kralja Tomislava počela bacati bakljetopovske udare pored tramvajske stanice. Policija ih je odmah polegnula na pod i okružila, a prilikom pretresa je otkriveno da su mnogi od njih imali hladno oružje - teleskopske palice, šipke, boksere...

Inače, Bad Blue Boysi su najavili da neće doći na današnji derbi, dok se očekuje da će Hajduk imati dobru podršku svojih najvjernijih navijača.

>> Helena (20): S Torcidom na tribini slavila sam i rođendan

Komentara 51

DH
dalibor.hren
13:32 05.12.2015.

I onda će Brbljić i trener (ne znam kak se zove) pitai "Zbog čega na utakmicu pod policijskom pratnjom!?" Divljak ostaje divljak!

SP
spremni0
13:30 05.12.2015.

Stoka....

BA
bajbok11
13:45 05.12.2015.

Hahaha Kako se koprcaju na podu kao srdelice. Sad slijedi odbijanje bubrega u Petrinjskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije