Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrada je u tijeku

Objavili spornu fotografiju poginulog nogometaša: Policija uhitila dvojac odgovoran za gnjusni potez

Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
29.04.2019.
u 22:29

Nakon što je tijelo nogometaša dovezeno u mrtvačnicu Holly Tree Lodge u Bournemouthu napravljena je obdukcija, a tom je prilikom napravljeno nekoliko fotografija. Jedna od tih fotografija sada je bila objavljena na Twitteru, ali je brzo uklonjena

Policija je uhitila muškarca i ženu za koje sumnjaju da su povezani s objavom fotografije tragično stradalog nogometaša Emiliana Sale na društvenim mrežama.

Naime, nakon što je tijelo nogometaša dovezeno u mrtvačnicu Holly Tree Lodge u Bournemouthu napravljena je obdukcija, a tom je prilikom napravljeno nekoliko fotografija. Jedna od tih fotografija sada je bila objavljena na Twitteru, ali je brzo uklonjena. 

Emiliano Sala
1/13

Dvoje osumnjičenih završilo je u pritvoru i na njima je u tijeku kriminalistička obrada. Žena (48) iz Corshama uhićena je zbog sumnje da je neovlašteno pristupila materijalu na računalu u kojem su se između ostalih nalazile i one s tijelom nastradalog nogometaša. Nakon što je plaćena jamčevina žena je puštena da se brani sa slobode.

Istraga se provodi i nad 62-godišnjim muškarcem iz Calnea.

'Nema dokaza koji bi upućivali da se radilo o provali, kao što nema ni dokaza da je u ovo umješan netko od osoblja mrtvačnice', piše u policijskom priopćenju.

Prije nekoliko dana policija iz Dorseta to gnjusno djelo nazvala je 'sramotnim', a u prvom izvještaju istaknuli su da se radi o provali.

'Zgroženi smo da je to nekome palo na pamet. Teorija za sada kaže da je počinitelj provalio u mrtvačnicu i fotografirao tijelo', pisalo je tada u policijskom priopćenju.

Podsjetimo, Sala je 21. siječnja poginuo pri padu zrakoplova, a preminuo je od ozljeda gornjeg dijelova tijela i glave.

U međuvremenu se doznalo da je u automobilskoj nesreći poginuo i njegov ponajbolji prijatelj Sebastian Rabellino, a u petak je javnost potresla informacija da je preminuo i njegov otac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije