Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUOBIČAJENO

Policija u Manchesteru iskoristila provalu za provociranje navijača Cityja

Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL
17.08.2015.
u 19:06

''Dogodila se provala u Sports Directu i nestalo je mnogo Unitedovih majica, pa nam javite ako vam netko ponudi da je kupite. Bez iznenađenja, majice Manchester Cityja ostale su netaknute.''

Manchester City pobijedio je Chelsea s rezultatom 3:0 i navijači su mogli slaviti jer nisu dosad to uspjeli otkako je Jose Mourinho drugi put preuzeo aktualne prvake. Ali slavlje im je "pokvarila" policija zanimljivom i podosta duhovitom provokacijom, koja svakako za policiju nije svakidašnja.

Naime, došlo je do provale u lokalnu trgovinu Sports Direct i nestalo je mnogo majica i dresova. Zanimljivo, svi oni bili su povezani s Manchester Unitedom, koji je u gradu iznimno popularan i to se konstantno nabija na nos navijačima Cityja.

– Dogodila se provala u Sports Directu i nestalo je mnogo Unitedovih majica, pa nam javite ako vam netko ponudi da je kupite. Bez iznenađenja, majice Manchester Cityja ostale su netaknute – stoji na profilu na Twitteru  policijske postaje u Manchesteru.

Ako netko misli da je ovdje riječ o šali i da nije riječ o pravoj policiji, vara se. Greater Manchester Police Urmston na Twitteru je od svibnja 2011. godine i profil je služben. Brinu o gradskim četvrtima Carrington, Davyhulme, Flixton, Partington, Trafford Parks te Urmston i Woodsend.

Naravno, njihovu objavu navijači Uniteda pozdravili su i također provocirali navijače Cityja, tako da je objava otišla ipak u "malo" krivom smjeru pa se očekuje i isprika.

>> Manchester City slomio Chelsea i poručio da ide po naslov prvaka

Komentara 1

JO
Jose Oklahoma
07:51 18.08.2015.

Man UTD je bez Fergusona kao traktor na izdisaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije