Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA Slučaj Marshall ometa pripreme cibosa za susret s Makabijem

Policija u klubu ispitivala cibose

02.12.2008.
u 16:09

Košarkaši Cibone nikako da skinu s leđa slučaj Marshall. Klub je u utorak posjetio policajac i tražio da razgovara s Earlom Callowayem i Lukšom Andrićem, a Rawle Marshall je ispitan još prošli tjedan. Policijska istraga pokrenuta je još u Splitu, nakon tučnjave između Marshalla i Štembergera, a nakon što budu prikupljene izjave svih očevidaca bit će odlučeno hoće li slijediti i pokretanje pravnog postupka protiv američkog košarkaša. Stoga je Marshall i jučer bio meta novinarskog zanimanja, što se klupskim čelnicima i treneru zacijelo ne sviđa.

Velimiru Perasoviću, treneru progonjenih vukova, ne preostaje drugo nego nadati se da sve to neće utjecati na njegove igrače sutra (20 sati) u Tel Avivu.

Cibosi odlaze u goste Makabiju u najnezgodnijem trenutku, baš kad taj veliki klub ima samo dvije pobjede (2:3) i kada bi ga domaći poraz od Cibone možda i izgurao iz Topa 16.

- To što je Makabi u prošlom kolu izgubio kod kuće od Unicaje otežava nam posao. S novim-starim trenerom (Gershonom), igrat će maksimalno motivirani, igrači će se mobilizirati. Znam da nas čeka tzv. match-up zona koja vas prisiljava da igrate brže - najavljuje Cibonin strateg.

Marshall će, pak, pokušati opravdati to što ga je klub odlučio zadržati samo za igranje u Euroligi:

- Nisam očekivao da će predsjednik lige promijeniti odluku. Trudit ću se da budem najbolji suigrač i najbolji igrač.

Na zagrebačkoj utakmici Marshall i Burstein diskretno su se prepirali.

- Možda će, nakon svega, opet pokušati igrati prljavo, uz niske udarce, no bit ću pripravan na provokacije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije