Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT UOČI UTAKMICE

Policija privela dvije osobe povezane s napadom u Zadru, Zvezda poslala novo priopćenje

Zadar i Mornar sastali se u 3. kolu ABA lige
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/2
12.11.2023.
u 08:37

"U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dvije osobe koje se dovode u svezu s ovim događajima", stoji u priopćenju policije.

Nepoznati maskirani počinitelji u subotu su u dva odvojena incidenta fizički napali i ozlijedili dvojicu novinara Mozzart Sporta, koji su u Zadar došli kako bi pratili nedjeljnu utakmicu ABA lige u kojoj gostuje Zadar dočekuje Crvenu zvezdu, te člana Upravnog odbora beogradskog kluba koji je bio u društvu s prijateljem.

Policija je obavijestila javnost da je nakon incidenta privela dvije osobe koje bi mogle biti povezane s napadom.

"U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dvije osobe koje se dovode u svezu s ovim događajima", stoji u priopćenju policije.

A iz Zvezde su se oglasili drugim priopćenjem na ovu temu.

"Crvena zvezda još jednom podsjeća javnost da je u subotu navečer službeno zatražila da se utakmica 7. kola ABA lige odigra bez prisustva publike, jer smatramo da nakon svega što se događalo prethodnih dana a kulminirao napadima u subotu, nema uvjeta da se ova utakmica igra uz nazočnost publike. Ili ćemo još jednim "trulim kompromisom" ili novom šutnjom ABA lige "provjeriti" imaju li ove radnje još jednu spremljenu "epizodu" za dvoranu, utakmicu i košarkaše Crvene zvezde?", poručili su iz kluba.

A i ABA liga objavila je priopćenje.

"Pridružujemo se apelima Zadra i Crvene zvezde Meridianbet upućenih MUP-u RH, s namjerom da se što prije ispitaju svi detalji napada, a organizatori i počinitelji incidenta uhite i procesuiraju u u skladu sa zakonima Republike Hrvatske u kojoj su se napadi dogodili.

Ujedno, kroz komunikaciju s klubovima i ostalim čimbenicima sigurnosti, ABA liga učinit će sve da utakmica 7. kola između Zadra i Crvene zvezde Meridianbet prođe bez ijednog incidenta i da svi zajedno još jednom pokažemo da se radi o izoliranom slučaju, koji baca sjenu na sve postulate ABA liga i temeljima na kojima je nastala", poručili su iz ABA lige.

 
Ključne riječi

Komentara 20

Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:09 12.11.2023.

Strašno, možda se odluče da nas "bojkotovaju". Eh onda bi bili skroz u problemima. Što ćemo samo bez njihovih deviza. A možda će se i odreći hrvatskih književnika i znanstvenika koje su prisvojili. Onda bi celi svet primetio das smo bez njih nevažni.

JO
Josip12345
08:58 12.11.2023.

Da nisu možda komšije malo srbovali?

Avatar Ričard
Ričard
09:33 12.11.2023.

Zanimljive su mi reakcije vodi, tako i kod Banožićeve saobračajne nesreće. Da Ne padnem pod sumnju pravdanja dotičnog,-koji je on pruzrokovao kao i smrt jednog čovjeka. Samo gosp. Banožić je u komi, a liberalna multinacionalna urbana ekipa traži glavu i i maksimalnu kaznu za ubojstvo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije