Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLJSKA

Policija privela bivšeg nogometaša

Nogomet
Pixsell
21.01.2011.
u 12:40

Poljska policija privela je dva bivša nogometaša poljske ekstralige zbog optužbi da su primali mito i namještali utakmice.

Policija nije objavila identitet tridesetpetogodišnjeg nogometaša koji je ostao u pritvoru, ali poljski mediji neslužbeno su objavili da se radi o Pawelu D. koji je nastupao za nekoliko klubova poljske nogometne ekstralige.

Njegov kolega Marcin B. pušten je uz jamčevinu. Prema informacijama poljske policije, Pawela D. tereti se za primanje mita od oko 200 tisuća kuna i namještanje utakmice u sezoni 2006./2007. čiji je pozitivan rezultat davao prolazak u Uefinu ligu. Od 2005. godine za korupciju i namještanje utakmica optuženo je  više od 300 osoba, među kojima su bili poznati suci, bivši reprezentativci i treneri.

Za borbu protiv nogometne korupcije osnovan je poseban odjel policije i tužilaštva u gradu Wroclawu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije