Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga

Policija potvrdila da je u Vukovaru oštećen autobus Dinama

autobus, dinamo
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
13.10.2014.
u 11:16

Glasnogovornik PU Domagoj Džigumović pisanja nekih portala da je autobus oštetio djelatnik PU, inače navijač Partizana iz Beograda, nije mogao komentirati dok ne završi istraga.

PU Vukovarsko-srijemska danas je i službeno potvrdila da je jučer oštećen službeni autobus GNK Dinamo.

Prema navodima policije, za sada nepoznata osoba jučer je u popodnevnim satima na autobusu ispisala dva slova ćiriličnim pismom i brojčani niz. Fotografije koje su se mogle vidjeti pokazuju da je na skupocjenom autobusu napisano ćiriličnim slovima GV 1976.

 

 

Glasnogovornik PU Domagoj Džigumović kaže kako policija radi na pronalasku odgovornih, dok pisanja nekih portala da je autobus oštetio djelatnik PU, inače navijač Partizana iz Beograda, nije mogao komentirati dok ne završi istraga.

>>Navijači Partizana u Vukovaru išarali Dinamov autobus!

Komentara 20

BA
balic
11:42 13.10.2014.

I sta ako se dokaze da je PU bio pokretac-sarac.hoce li ga Dzigumovic suspendirat .. ne ,ostat ce radit kao i onaj koji je Damiru P.nanio teske ozlijede , sve je to isto samo vi njih stitite da se nee nadju uvredjeni i diskrimnirani..

JR
Jean Renault
11:46 13.10.2014.

Sramota, da se ovo desi u Srbiji Srbi bi se žalili i kukali do UEFE ! Ja kao Srbin ovo definitivno osudjujem sramota, ne možeš živet u Hrvatskoj i radit ovakve stvari, ali svako ima pravo da navija za koga hoce, no, ne na ovakav način. Primitivizam !

DU
Deleted user
11:59 13.10.2014.

Mirna reintegracija za cetnike znaci da nekaznjeno nastavljaju dalje srbovati, da su dobili sta su zasluzili nikad im na pamet vise nebi padalo da se junace na autobusu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije