Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKI MEDIJI

Policija nastavlja s uhićenjima: Okružili su hotel te priveli naoružane BBB-ovce

Greek soccer fan dies as soccer fans clash in Athens
Foto: EUROKINISSI/REUTERS
1/18
08.08.2023.
u 17:46

tučnjavi koja je izbila u blizini AEK-ovog stadiona preminuo je Michalis Katsouris, a još osmero je hospitalizirano, od toga pet Hrvata i trojica Grka. Uefa je odgodila grčkog i hrvatskog prvaka zbog tragedije i kaosa, a više od 90 Hrvata je uhićeno.

Nastavljaju se uhićenja hrvatskih huligana nakon navijačkih nereda na ulicama Atene u kojima je preminuo navijač AEK-a, 29-godišnji Michalis. Kako prenose grčki mediji, policijske snage su oko 13 sati okružile hotel u centru gradu u kojem su se skrivali Hrvati, a na kraju je uhićeno devetero muškaraca od kojih su neki bili naoružani noževima.

U tučnjavi koja je izbila u blizini AEK-ovog stadiona preminuo je Michalis Katsouris, a još osmero je hospitalizirano, od toga pet Hrvata i trojica Grka. Uefa je odgodila grčkog i hrvatskog prvaka zbog tragedije i kaosa, a više od 90 Hrvata je uhićeno. 

GALERIJA Dinamova momčad napustila hotel pod policijskom zaštitom

Greek soccer fan dies as soccer fans clash in Athens
1/12

Za ubojstvo 29-godišnjaka Grci će tražiti odgovorne i sigurno ih žestoko kazniti jer sjećanja na mladića Alkisa Kampanosa još uvijek su svježa i vrlo bolna. Upravo zbog ubojstva tog 19-godišnjeg navijača prošle godine Grčka je i povećala kazne za huligane i izgrede i to do pet godina zatvora.

VEZANI ČLANCI:

Za njegovo ubojstvo sedmorica grčkih državljana je osuđena na doživotni zatvor, a još petorica su dobila kazne veće od 19 godina zbog sudjelovanja u ubojstvu.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar AlPoS
AlPoS
18:04 08.08.2023.

Okovati i dozivotni teski rad. Prijeci 1500 km da bi ciljano razarao, palio i lisio drugoga zivota zasluzuje kaznu bez milosti.

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
17:56 08.08.2023.

Samo na info Hrvatima. U 30 godina hrvatski navijači nisu nikog izboli s nožem dok je u Grčkoj to normalno. BBB su izboli u Ateni Grci prije nekoliko godina. S BBB su bili navijači Panathinaikosa i najvjerojatnije je da je Grk izbo Grka. Ako je moguće nadam se da će pronaći ubojicu i samo se nadam da netko nevin neće nastradati jer baš povjerenja u bilo koju policiju da točno utvrdi tko je kriv u ovakvim situacijama nemam.

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
17:58 08.08.2023.

ovo je već počela histerija!naoružani noževima dočekali policiju???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije