Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATERPOLIST GODINE

Polić: Sandro je igrač prevage iako ima samo 21 godinu

\'23.02.2010., Varazdin- Svjetska liga u vaterpolu, 4. kolo, Hrvatska-Makedonija. Sandro Sukno.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL\'
Marko Jurinec/PIXSELL
10.12.2011.
u 11:05

- Konstanta je na vratima, što je iznimno bitno. Nema oscilacija - pohvalio je Polić Pavića

Premda nije bilo zlatnih medalja za hrvatski vaterpolo, proslavljeni igrač POŠK-a Damir Polić pozitivno ocjenjuje godinu.

- Najvažnije je da smo nastavili s kontinuitetom medalja na velikim natjecanjima, treće mjesto na SP-u je uspjeh, jer u tim završnim utakmicama odlučuju nijanse – kaže Polić.

Žali za klubovima iz svoga grada, koji ne mogu parirati vodećima.

- Financije su problem, bez novca se ništa ne može. Barem 15-ak splitskih igrača, i to iznimno kvalitetnih, igra u drugim sredinama.

Među brojnim kvalitetnim hrvatskim igračima Polić je kao broj jedan u 2011. godini izdvojio mladog Dubrovčanina Sandra Sukna, koji je iz Juga prešao u Pro Recco.

- Jednostavno, Sukno je igrač prevage. Kada on igra dobro, njegova momčad pobjeđuje. Iznimno je moćan, a tek mu je 21 godina. Već sada igra vrhunski, a svoje vaterpolsko znanje može još znatno poboljšati – objasnio je Polić.

Slijede ga Pavić i Burić.

- Pavić je konstanta na vratima, što je vrlo bitno, nije sklon oscilacijama. A Burić je iznimno polivalentan, iznimno pridonosi i u obrani i u napadu.

Muslim, Joković, Hinić i Bošković?

- Muslim je jedan od naših najboljih šutera, Joković ima iznimnu lijevu ruku, što je potvrđivao iz utakmice u utakmicu. O Hiniću je suvišno trošiti riječi, iz svakog njegova poteza izvire iskustvo, a Bošković je jedan od najboljih vaterpolista na svijetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije