Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIJSKI DERBI

Pokrivačev Salzburg slavio kod Jelavićevog Rapida

jelavić
28.02.2010.
u 18:04

Nogometaši Red Bull Salzburga pobijedili su u derbiju 22. kola austrijskog nogometnog prvenstva domaći Rapid s 1:0.

 

Bila je to prilično nezanimljiva utakmica u kojoj su svih 90 minuta participirali i hrvatski reprezentativci, Nikica Jelavić u Rapidovom napadu i Nikola Pokrivač u veznom redu gostujućeg sastava.

Pokrivač je solidno odradio svoj posao, dok se Jelavić uklopio u vrlo blijedo izdanje svoje momčadi i nije se uspio ničime istaknuti. Doduše, za to najveću krivicu snose njegovi suigrači u veznom redu, koji ništa nisu kreirali.

Red Bull je bio bolji suparnik na terenu, o čemu svjedoči i omjer kornera 7-0 u njihovu korist. Iz jednoga od njih, petom po redu, stigli su i do pogotka odluke u 67. minuti. Strijelac glavom bio je 29-godišnji Nigerijac Rabiu Afolabi, što je bio njegov drugi prvenstveni pogodak ove sezone.

Red Bull Salzburg je ovom pobjedom učvrstio vodstvo na ljestvici. Sada ima 48 bodova, pet više od bečke Austrije, a šest više od Rapida.

Austrijska Bundesliga, 22. kolo:

Rapid - Red Bull Salzburg 0:1

Redoslijed: 1. Red Bull Salzburg 48, 2. Austria Beč 43, 3. Rapid 42...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije