Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO OKO REPKE

Pokrivač: Samo me Dinamo zanima

Nikola Pokrivač
Marko Lukunić/PIXSELL
17.05.2010.
u 13:10

Nikola Pokrivač osvojio je naslov s Red Bullom, svlačionicu dijeli s četvoricom Austrijanaca koji će istrčati u Klagenfurtu.

- Treba se bojati samo Marca Janke. U Red Bullu ću ostati, o transferima ne razmišljam. Klagenfurt mi je posebno drag, jer tamo smo pobijedili Poljsku, a kasnije sam sa Salzburgom i zabio gol. Što se Varteksa tiče, ne pratim što se događa, ali za Dinamovu svaku se interesiram. U Maksimiru je u četvrtak bila stvarno tužna slika - kazao je Pokrivač.

Stigao i Petrić, ostali uživaju u kupanju

Reprezentacija će u Bad Tatzmannsdorfu trenirati po programu jednom dnevno. Igrači uživaju u bazenima luksuznog hotela Avita, a iz kruga odlaze tek oko 17 sati, kad pod prozorima soba istrčavaju na brižno uređeni travnjak kakvog bi rado vidjeli i u Maksimiru. Glavna tema razgovora - je li se rodio taj koji može zaustaviti Olića.

Tri novinara u Bad Tatzmannsdorfu

Reprezentaciju su u austrijskom kampu dočekala samo tri novinara - TV ekipa HRT-a, Večernjakov novinar i jedan iz tamošnjeg tiska. U vrijeme Eura, kolone su se slijevale prema Badu, hoteli su bili puni, a u press centru se pisalo kolegama "na leđima".

Komentara 4

PE
petracan
13:29 17.05.2010.

Nidžo , brate mili , vrati se onda u dinamo. Nisi ti neka igračina , ali pola njih u dinamu nisu ti ni do koljena !!!!!!!

TR
treiler
15:18 17.05.2010.

febo, nikola je za vrdoljaka i kalelja doktor nogometa ! al mislim da su za njegove dobre igre u dinamu najzaslužniji bili modric i vukojevic...al svejedno bi nam dobro došo,iako nece mamic dat tolko love za njega

EU
EUPatriot
14:34 17.05.2010.

Pokrivač: Samo me Dinamo zanima i samo uz vatrene se može igrač na ljeto onako fino i bezposleno odmarati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije