Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam nastavlja karijeru

Pokrajac: S Cro Copom više ne treniram

Igor Pokrajac
Saša Zinaja
14.11.2009.
u 09:57

Nakon Mirkova nastupa u Dallasu, menadžer Lučić sazvao je članove Cro Cop Teama i rekao nam da nas više neće plaćati

Dugogodišnja suradnja između Mirka Filipovića i njegova suvježbača Igora Pokrajca okončana je. Američki web portali pišu da je Mirko svom dugogodišnjem prijatelju dao otkaz. No, Igor to ne gleda baš tako:

– Cro Cop Team raspustio je Mirkov menadžer Zvonimir Lučić. S obzirom na to da se Mirkovoj karijeri bliži kraj, on nas je nakon nastupa u Dallasu sve pozvao i objavio da nas više neće plaćati.

Stekli smo dojam da se Igor baš i ne osjeća odbačeno kao što to sugeriraju neki američki novinari.

– Bio sam kod Cukija sedam godina na plaći, ali znao sam da će tome jednom doći kraj. No, Mirko i ja smo i dalje u kontaktu, gotovo svakodnevnom, i ja sam i dalje spreman Mirku pomoći, baš kao i on meni.

Pa zašto onda Igor Pokrajac više ne trenira kod Cro Copa, u njegovoj privatnoj borilačkoj dvorani?

– Nakon raspuštanja Cro Cop Teama, odlučio sam prijaviti se na burzu i potražiti novi posao. Mirko je odlučio trenirati jednom dnevno, i to danju, pa nam se termini, ako nađem posao komercijalista, neće poklapati. Osim toga, želim završiti višu trenersku, a držim i neke privatne satove prije svojih treninga u Core Gymu.

Nakon debija protiv Matjušenka na američkom tlu, 30-godišnji Pokrajac svoju bi drugu borbu, od četiri dogovorene, pod kapom UFC-a trebao odraditi u veljači u Sydneyu. Na istoj priredbi na kojoj će nastupiti i Cro Cop. Premda Igor to ne želi komentirati, jer UFC to službeno nije objavio, njegov bi protivnik trebao biti James Te Huna, Novozelanđanin s australskom putovnicom.

Komentara 2

RI
riousa
17:22 29.11.2009.

Pokrajac nema od tebe kruha treniraj sam sasobom . CRO COP je historiju skrojio u fight potpiso je se na svacijoj glavi sa svojim super natural stembiljom za meso..Smijesan je svako ko pokusava da copy cro cop On je jedanedan jedini i zamene bez obzira na sve najbolji je i gotovo. Gledo sam mnogo borbi od drugih a i cro copove imam na DVD . LJEVA noga je rakerta zemlja zemlja a desna je zemlja zrak pa BIRAJ gdje volis uzemlju ili u zrak.

AN
Andreeejjj
11:04 05.01.2010.

Budimo vec jednom realni...Svaka cast nasem MIRKU za sve uspijehe i radosti, koje nam je priustio. Ova 2 meca o kojima pisete ovdje, potpuno zasluzeno je izgubio! FEDOR je imao u mecu protiv naseg Mirka 2 slomljena prsta i dokazaoao i nama i svima, da je bolji borac i u \"stand up-u\", mnogoooo bolji od Mirka! Onako ste vi HRV novinari samo pisali, da je najbolji borac Mirko na svijetu u \"stojecem stavu\"? Ostavite vec jednom misljenja u vezi ponovnog meca FEDORA i Mirka! Da ih ima 100 FEDOR bi ih dobio svih 100!!! Dokazao je bezbroj puta, da je najjaci na svijetu - KRALJ ultimat fighta!!! A Randelman, Gonzaga, Alister, Kongo, itd...zar nisu puno bolji i jaci borci od MIRKA? Budimo bar jednom realni i priznajmo to, pa dozivio je teske nokaute, koji nisu bas bili slucajni, zar ne? Nekada je bio MIRKO CEO COP u vrhu, medju najboljima, sada je mnogo boljih, jacih, sposobnijih, srcanijih, gladnih boraca od CRO COPA! Imate na kablovskoj TV cesto UFC meceve i pogledajte, gdje bi i kako Mirko tu zavrsio?!? Na HITNOJ... A tek POKRAJAC, uzas...taj je vreca za trening!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije