Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poništena pobjeda

Pokrajac: Pretpostavljao sam da je Beltran dopingiran!

'21.09.2009., Zagreb - Povratak Mirka Filipovica sa UFC 103 turnira u Zagreb. Suborac i sparing partner Igor Pokrajac.  Photo: Jurica Galoic/24sata'
'Jurica Galoic/24sata'
11.01.2013.
u 10:30

Joey Beltran je pao na doping testu koji je napravljen nakon dvoboja protiv Igora Pokrajca. "The Mexicutioner" je "zapeo" na Nandrolonu što ga je koštalo devet mjeseci suspenzije, ali i gubitka pobjede protiv našeg borca.

Dobra je to vijest za Pokrajca koji je sada u puno povoljnijoj poziciji i ne mora se brinuti oko budućnosti u najjačoj svjetskoj MMA promociji. Igor je trenutačno na omjeru od četiri pobjede, tri poraza i No Contest protiv Beltrana.

U intervjuu za Fight site, Pokrajac je prokomentirao vijesti iz SAD-a.

- Normalno da sam razočaran jer je Beltran u meču protiv mene bio dopingiran. Odmah nakon dvoboja sam svom timu rekao da je nemoguće da je bio toliko snažan i izdržljiv u klinču. Hrvam s puno jačim ljudima i mogu ih skinuti sa sebe, a Beltrana nisam mogao. Bio sam fizički vrhunski spreman i, kao što sam rekao, svom timu sam iznio mišljenje da je Beltran na dopingu. Nisam htio ništa javno govoriti jer bi zvučalo kao izlika. Sada se pokazalo da sam bio u pravu. Ne znam kakva je sada situacija kada su u pitanju tehnikalije, no znam da se dvoboj bilježi s \"bez pobjednika\", izjavio je Pokrajac za Fight Site.

Kakva je sada vaša situacija u UFC-u?

- Vratit ću se vrlo brzo u kavez, a ova borba se ne računa. Ne znam što je sljedeće. Te stvari u UFC-u rješava Joe Silva i vjerujem u njegov match making. Čekam poziv svojih nadređenih.

Cijelu priču možete pročitati na borilačkom portalu FIGHTSITE.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije