Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA AIK-A

Pokojni Turina i dalje najbolji u Švedskoj

Ivan Turina
www.fotbolldirekt.se
28.10.2013.
u 22:24

Bivši Dinamov čuvar mreže prije tragične smrti zbog zastoja srca 2. svibnja za AIK je ove sezone branio u pet utakmica, uz postotak obrana 81,48.

Švedski list Aftonbladet donio je zanimljiv statistički podatak po kojemu je pokojni vratar AIK Stockholma Ivan Turina još uvijek po postotku obrana najbolji vratar tamošnjega prvenstva.

Bivši Dinamov čuvar mreže prije tragične smrti zbog zastoja srca 2. svibnja za AIK je ove sezone branio u pet utakmica, uz postotak obrana 81,48, drugi u tom poretku vratar je Kalmara Cramer sa 80,64, a treći Berisha, sadašnji vratar Lazija, prije Kalmara, sa 80,61 posto.

Ivan Turina u prethodne je dvije sezone bio proglašen najboljim vratarom švedskoga prvenstva.

>> Supruga nedavno preminulog Ivana Turine rodila sina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije