Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
28-GODIŠNJI VEZNJAK
Povratak na članak

Pojačanje na Poljudu, Hajduk doveo bivšeg igrača Intera i Milana

Novi veznjak Bijelih rođen je 10. listopada 1992. godine u Monzi, u mlađim kategorijama igrao je za Inter i Milan te je bio redoviti član mlađih uzrasnih kategorija reprezentacije Italije

Komentari 3

ST
sttipe
17:53 11.02.2021.

Desni bek nije naš. Posuđen je. Tribamo oba beka za zaoštravanje konkurencije. Triba vratit Sahitija, da Jakoliš i on pokrivaju desnog napadača. Triba forsirat Dolčeka ka livog napadača, jer bi Hajduk bija duplo opasniji da ima na obe strane potentnog napadača. Mali makedonac je dobar vezni, puno puta najbolji u momčadi, ali nije (livi) napadač. Jakoliš ne smi igrat livog napadača, falije zicer, kojeg na desnoj strani ne bi falija. Turčin je dobar 70tak minuta, a onda bi 20tak triba igrat Biuk!!! Da je golova više od svih ostalih skupa!!! Čolina (valjda zbog ozljede) može 60-70', i onda bi triba Mujakić u igru... Kaliniću dižu spomenike, kriv je za pola golova, stalno je na penalu, i dobiva golove poštom iz Vinkovaca!!! Gore od Posavca, a prodali su momka koji ništa bitno nije uprska, ono malo šta je branija!!! Pa opet nemamo golmana... Iskreno se nadam da Jairo, Djućo, Jradi, Diamantakos, i Caktaš više neće igrat!!! Caktaš može 20-30 minuta, točno koliko mu je Parmezan da!! Da je igra cilu, protiv Rjeke, izgubili bi gadno!!

VL
Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
21:02 11.02.2021.

Ono što se trenutno zna o njemu je da je došao besplatno i Monza pokriva njegov budžet. Znači, Hajduk ne može nikako imati štete radi njega. Sad ostaje za vidit može li pomoći Hajduku da unaprijedi igru ili je još jedan u nizu promašaja struke u klubu.

VL
BL
blekpanther
17:58 11.02.2021.

Igrač Milana i Intera ispao iz igračkog kadra u Monzi, šta bi nekadašnja Hajdukova pojačanja rekla na ovo naprimjer Oblak, Meškovic? Holcer i Vardic se u grobu okreću!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.