Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb - Varteks 3:0

Pogreška Brune Marića preusmjerila utakmicu

Igor Štimac
Slavko Midžor/Pixsell
12.03.2010.
u 19:44

U prvom susretu 20. kola Prve HNL Zagreb je u Kranjčevićevoj pobijedio Varteks sa 3:0. Pogotke su postigli Vugrinec i Abdurahimi (2).

Razumljivo je bilo razočaranje Varteksova trenera Damira Jagačića nakon poraza (0:3) od Zagreba u Kranjčevićevoj. Uvjerljivi poraz ne oslikava vjerno odnos snaga na travnjaku. No, nisu Varaždinci imali protuigru za raspoloženog Besarta Abdurahimija, dvostrukog strijelca (36. i 51. minuta), i Davora Vugrinca koji je u 20. minuti prekrasnim udarcem iz slobodnjaka načeo gostujuću momčad.

– Nisam zadovoljan. Iz dvije pogreške primili smo tri pogotka. Usudio bih se kazati da smo i nadigrali Zagreb, no opet smo previše griješili. Cijela ova situacija oko kluba mora utjecati na momčad iako to nije traženje alibija. Usudio bih se kazati da je i sudac usmjerio utakmicu. Kako to mislim? Pa prvom pogotku Zagreba iz Vugrinčeva slobodnjaka prethodila je pogrešna odluka. Nije postojao prekršaj na 18 metara – istaknuo je Jagačić.

I dalje dajete mandat na raspolaganje?

– Ostajem pri svome, naravno. No, Varteksu treba trener koji ima viziju. Ja je imam. Ovoj mladoj momčadi treba dati vremena – zaključio je Jagačić.

Većina na tribinama stekla je dojam da su Varaždinci počeli igrati tek nakon trećeg primljenog pogotka.

– To je zato što smo im svjesno prepustili igru i čekali ih za kontranapade. Čini se da mi ne znamo igrati dok nam voda ne dođe do grla. Odigrali smo najbolju utakmicu kad je bilo najteže. Veliki dobitak je Goran Ljubojević, zajedno s Vugrincem i Abdurahimijem bio je ključ naše pobjede – kazao je Igor Štimac.

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
Zagrebas
00:41 13.03.2010.

Koju utakmicu je gledao ovaj novinar? Zagreb je potpuno nadigrao Varteks u trajanju skoro cijele utakmice osim u jednom kratkom periodu tijekom drugog poluvremena nakon treceg gola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije